ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
X
Email:
Κωδικός πρόσβασης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙΑ ''HELLO KITTY''
  • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΙΤΗ
  • ΚΟΛΙΕ ΛΑΒΑΣ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΚΟΛΙΕ ΣΠΙΝΕΛΙΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΚΟΛΙΕ ΓΡΑΝΑΤΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
  • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΝΤΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟΡΟΖΑΡΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΑΧΑΤΗ
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ SWAROVSKI

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Η εταιρία μας ιδρύθηκε πριν από μικρό σχετικά διάστημα, με σκοπό την παραγωγή μπιζού και κολιέ από ημιπολύτιμους λίθους. Ο στόχος είναι ένας και απολύτως σαφής : η μοναδικότητα όλων των προϊόντων που θα παραχθούν. Η αρχή μας αυτή θέλουμε να μείνει απαράβατη για όσο χρόνο θα προσφέρουμε τα προϊόντα μας στην αγορά. Πόσες φορές δεν νοιώσαμε όλες μας ενοχλημένες (…επιεικής έκφραση…), όταν τύχαινε η διπλανή μας να φοράει επάνω της κάτι το οποίο κατά «διαβολική» σύμπτωση φορούσαμε κι εμείς την ίδια στιγμή; Θέλουμε η κάθε γυναίκα που θα έχει επάνω της τα κοσμήματά μας να είναι, και το κυριότερο να νοιώθει, ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Όταν μία γυναίκα αισθάνεται έτσι, τότε το μεταδίδει και στους γύρω της, νοιώθει ακόμα πιο φιλάρεσκη, πιο ζωντανή, πιο ενεργητική.
Μέσα από τις εντελώς « φρέσκιες » και πρωτοποριακές ιδέες μας, οι οποίες συμβαδίζουν απόλυτα με το styling της κάθε εποχής και τα καλέσματα των καιρών μας, ευελπιστούμε να καλύψουμε κάποια από τα κενά που υπάρχουν σε αυτό το τμήμα της αγοράς για τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Τα είδη μας απευθύνονται σε όλον το γυναικείο πληθυσμό, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να θέλουν ένα μόνο πράγμα: να θέλουν να δείχνουν πιο ΘΗΛΥΚΕΣ, πιο κομψές! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν απευθύνονται και στους άντρες, οι οποίοι θέλουν να εκπλήξουν ευχάριστα μία φίλη τους, την κοπέλα τους, τη σύζυγό τους, ή ακόμα και τη μητέρα τους χαρίζοντάς τους ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ δώρο. Ένα δώρο που θα κοσμήσει το λαιμό τους και δε θα το δουν επάνω σε καμία άλλη γυναίκα.
Το μεράκι μας, η όρεξή μας για συνεχή δημιουργία, η αστείρευτη φαντασία και οι ιδέες μας αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα και εφαλτήρια για την επιτυχία μας σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της αγοράς. Η συνεχής ενημέρωση μας για τις τάσεις της μόδας, είτε μέσα από τα ειδικά έντυπα είτε μέσα από τα ταξίδια μας, κυρίως στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε μία αρκετά μεγάλη γκάμα και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, είναι απολύτως βέβαιο και προφανές ότι για να πετύχουμε στο δύσκολο αυτό εγχείρημά μας, χρειαζόμαστε και τη δική σας στήριξη, όχι μόνο μέσω των αγορών σας, αλλά και μέσα από την καλόπιστη κριτική σας, η οποία θα μας βοηθήσει να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Όλα τα κοσμήματά μας φτιάχνονται από πολύ καλή ποιότητα ημιπολύτιμων λίθων και από μαργαριτάρια γλυκού νερού (‘γ.ν’) ή καλλιεργημένα. Το ασήμι που χρησιμοποιούμε είναι 925. Δίπλα σε κάθε κόσμημα υπάρχει κατατοπιστική περιγραφή (περιληπτική και αναλυτική) των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, ώστε να μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά των λίθων από τους οποίους έχει κατασκευαστεί το κάθε κόσμημα. Τα σχέδια που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά, εκτός από κάποια κλασικά, απλά σχέδια, στα οποία θα αναγράφετε η ποσότητα των κομματιών. Η τιμή των κοσμημάτων του site μας, όπως εύκολα μπορείτε να συγκρίνετε, είναι κατά πολύ κατώτερη από τις αντίστοιχες των καταστημάτων (χωρίς να γίνεται εις βάρος της ποιότητας) και αυτό γιατί το site δεν λειτουργεί ως μεταπωλητής εμπορευμάτων, αλλά ως κατασκευαστής προϊόντων.
Όλα τα κοσμήματα θα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου και με αγορές άνω των #90,00# (ενενήντα) € , τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν. Δωρεάν επίσης θα παραδίδονται και όλες οι παραγγελίες εντός της πόλης της Κέρκυρας.

Τελειώνοντας αυτήν τη μικρή αναφορά στην εταιρία μας, σας προσφέρουμε μία μοναδική ΕΜΠΕΙΡΙΑ…!!! Σας «προκαλούμε» να επιλέξετε και να μας προτείνετε εσείς οι ίδιοι το σχέδιο και είδος του υλικού με το οποίο θέλετε να φτιάξουμε το κόσμημά σας μέσα από τα ήδη υπάρχοντα σχέδια του site μας ή (προχωρώντας ένα βήμα ακόμα παρακάτω) στείλτε μας μία φωτογραφία του επιθυμητού σχεδίου, και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις σας και να δημιουργήσουμε το προϊόν εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες, το στυλ και τις απαιτήσεις σας.